A4020

  based on 4 reviews
Keyfacts
  •   10
  • SQM 133

Description

Due to things being added and removed in the cabins we refer to 

the cottage's website A4020 for current and updated information.


Welcome!


Rooms

Amenities
Policies
Check in:
4:00 PM
Check out:
10:00 AM
Map
Available
Unavailable
4
based on 4 reviews
Linda
Stort hus uppe på ett berg

Stort luftigt hus mitt ute i skogen. Vägen upp i bergen är gjord av grus och fungerar fint vid soligt men vi upplevde tyvärr en hel del regn under vår vecka. Detta gjorde att vägen började krackelera. Vägen saknar även belysning. Kan inte rekommendera körning i mörker då det var skarpa svängar och brant. Trädgården består av gröna öppna ytor som passar bra för lek. Tyvärr finns inget Wi-Fi och mobiltäckningen är bristfällig. Huset består av flera sovrum och sällskapsytor. Vi upplevde dock det lite missvisande att 140cm ska delas på två. Mycket möjligt att dela med ett litet barn men att dela säng med sin partner, tonåring eller att lite äldre barn ska dela på 140cm är för oss inte realistiskt. Det fanns dock tältsängar i ett förråd. Våningssängen var skranglig och hade för låg takhöjd för oss vuxna/äldre barn. Kändes som en småbarnssäng. Fanns dock gott om sköna kuddar och täcken! Ett stort plus att det fanns såväl diskmaskin, tvättmaskin samt torktumlare.

Family with older children  |  stayed in 7/2021

Frida
Fint hus i skogen

Som tidigare recensenter skrivit är det ett stort, luftigt hus en bit in i skogen. Bra för lite större familjer. Det väsentliga finns där (tvättmaskin, diskmaskin) och fin uteplats med gasolgrill. Bra kommunikation med husägarna. Vi var dock där en väldigt varm vecka och då blev huset stekhett, svårt att få tvärdrag och det kunde funnits fläktar på plats. Kylskåpet kylde minimalt, även på full effekt.

Family with young children  |  stayed in 6/2021

Jakob
Stort och avskilt!

Fint och nytt hus med stor rymd, ligger vackert avsides och på nätterna hörs inga bilar utan bara naturen, runt omkring finns varierande och promenadvänlig skog och några hundra meter bort finns ett litet bageri.

Family with young children  |  stayed in 7/2020

Ellen (Lugnt läge )
Rymligt och avskilt

Rymligt hus i lugnt läge. Studsmatta och liten pool gick hem hos barnen 8 och 11 år. Allt man behöver på semestern finns. Inget Wi-Fi, vilket kanske är bra att känna till om man tex har större barn med. Lugnt och avskilt mitt i skogen. Fina mycket kuperade promenadvägar i området. Herr Bröd nere vid vägen bakar fantastiskt bröd. Flera uteplatser runt huset med såväl morgon, som kvällssol. Med korta bilturer når man havet och små smultronställen som tex Gullholmen, Mollösund, Rönnäng och Grundsund.

Family with young children  |  stayed in 7/2020

This site is protected by reCAPTCHA and the Google privacy policy and Terms of Service apply.

Eva Olofsson
Phone

 +46727418866

Spoken languages
English Swedish
OR
Loading...
Upps!
You're running a web browser we don't fully support. Please upgrade it for a better experience.
Our site works best with Google Chrome.
How to upgrade the browser